Ovako bi prava boho blagovaonica trebala izgledati

| Design |

Stvaranje različitih atmosfera u svakoj prostoriji u vlastitome domu dio je zabave koje uređenje doma čini posebno zanimljivim. Uvijek navijamo za udobna okruženja, no dodir formalnosti toj udobnosti daje osjećaj poigravanja s prostorom zbog kojeg dom postaje potpun. Najlogičnije mjesto gdje ugraditi rafiniraniji ton je u blagovaonici. No samo zato što je malo pravilniji prostor od ostalih područja u kući, ne znači da mora biti dosadan i upravo zato volimo ovih 7 boho  blagovaonica – opuštene su, a opet jako šik te potiču ugodnu atmosferu gdje se gosti žele zadržati. U našoj galeriji možete vidjeti 7 najljepših boemskih blagovaonica koje će vas možda inspirirati da kreirate svoj prostor sa svjetovnim osjećajem.

Gore prikazana eklektična boho blagovaonica potpuno je jedinstvena zbog hrabro iscrtanog murala i dopadljivog drvenog namještaja. Zeleni luster koji visi nad stolom, čini prostor svečanijim uz pravu dozu šarenila.

Najljepše boho blagovaonice

Ova ljepotica koja se nalazi u kući na plaži, ima luksuzne naglaske poput vintage kožnih stolica i lijepih, velikih pletenih abažura. Jedinstveni dekor na zidu izgleda kao komad nakita te pomaže pri razgraničenju blagovaonicu od susjednog područja za sjedenje. Eklektična zbirka stolnog dekora čini ovaj prostor svakodnevnim, ugodnimi više nego upotrebljivim.

Ono što nam se najviše sviđa kod boemskih prostora je to kako mogu biti slojeviti, iako to ponekad može dovesti do stvarnja prostora koji izgleda kao da je nastao nasumično umjesto promno zamišljeno. Ova blagovaonica izgleda kao da je veoma dobro osmiljšena, no svejedno još uvijek odaje počast globalno nadahnutom boho stilu. Luster je ponono napravljen od prirodnih vlakana (baš kao i u još jednoj predstavljenoj boho blagovaonici u galeriji) te je vrlo elegantan i neočekivani dodatak koji se lijepo slaže uz suvremene stolice napravljene od trske. Dvostruko obješene zavjese omogućuju ugradnju dodatnih, komplementarnih uzoraka bez žrtvovanja prirodnog svjetla ili privatnosti. 

Najljepše boho blagovaonice