Odabrali smo: naših top 10 IKEA proizvoda!

| Design |

Najbolji komadi Ikea namještaja!
Najbolji komadi Ikea namještaja!

 Jako često pričamo i hvalimo raznolikost, ponudu i prihvatljive cijene Ikeinog namještaja i kućanskih dodataka bez kojih više ne možemo zamisliti život. Ikea je tek nešto više od godinu dana u Hrvatskoj, a svi smo svoje domove već potpuno uredili njihovim jedinstvenim proizvodima.

No, bez obzira na to koliko istinski volimo Ikeu, onog trena kada zapravo uđemo u trgovinu - potpuno smo izgubljeni i preplavljeni količinom proizvoda koji nas okružuju da ni ne znamo na što točno obratiti pozornost i koji proizvodi imaju pravi potencijal za naš dom. Kako bismo vam u tome malo ipak pomogli, danas donosimo naših top 10 Ikea komada koji su se već našli u našim domovima i u koje se kunemo!

U nastavku pročitajte o kojim to top proizvodima iz velikog švedskog lanca namještaja pričamo i odaberite svoje najdraže već danas...

1. IKEA Billy Bookcase (698 KN)

Obožavamo raznovrsnost Billy polica - dolaze u različitim veličinama i širinama te mogu biti instalirane tako da izgledaju kao ugradbeni ormari koje potom možete ukrasiti tapetama i ostalim detaljima.

IKEA Billy Bookcase
IKEA Billy Bookcase

2. IKEA Sektion Cabinet (731 KN)

Ikea je idealno mjesto gdje možete stvoriti kuhinju po svojoj mjeri i to po prihvatljivoj cijeni. Možete birati između puno boja i opcija dizajna kako bi upravo vama najviše odgovarali, a o kvaliteti za cijenu ne treba mnogo ni govoriti. 

IKEA Sektion Cabinet
IKEA Sektion Cabinet

3. IKEA Malm Dressing Table (699 KN)

Malm stol nam je najdraži komad s liste! Čiste linije i vješto skrivena ladica čine ga nevjerojatno praktičnim. Plus: izgleda elegantno i skuplje nego što ustvari jest.

IKEA Malm Dressing Table
IKEA Malm Dressing Table

4. IKEA Ranarp Work Lamp (219 KN)

Ranarp lampa za radni stol u bijeloj boji nam je još jedan od favorita s liste! Cjenovno prihvatljiva i tako jednostavna - savršen dodatak svakom stolu. 

IKEA Ranarp Work Lamp
IKEA Ranarp Work Lamp

5. IKEA 365+ Jar with Lid (24,90 KN)

Ove posude za čuvanje hrane su Ikein apsolutni MUST-HAVE. U našoj kuhinji se nalazi barem 10-ak ovakvih prozirnih posuda u kojima držimo svu suhu hranu - od šećera i kvinoje pa sve do riže i brašna. Smočnica će vam izgledati uredno i organizirano u tren oka!

IKEA 365+ Jar with Lid
IKEA 365+ Jar with Lid

6. IKEA Byholma Chair (699 KN)

Ove šik stolice možete koristiti na različitim mjestima i u različitim prostorijama - od vrta i balkona pa sve do dnevne sobe. Odlično su napravljene i nevjerojatno udobne!

IKEA Byholma Chair
IKEA Byholma Chair

7. IKEA Kvarnik Storage Box (119,90 KN)

Ovakve kutije su savršen način kako jednostavno i elegantno organizirati dom.

IKEA Kvarnik Storage Box
IKEA Kvarnik Storage Box

8. IKEA Stockholm Rug (1.099 KN)

Čini se da je upravo ovo jedan od onih Ikeinih komada koji ćemo koristiti zauvijek! Ovaj sag od 100-postotne vune dolazi u puno varijacija i veličina. Plus: dizajn ovog saga uklopit će se u veliku većinu interijera, od modernih pa do klasičnih i sve što se nalazi između. 

IKEA Stockholm Rug
IKEA Stockholm Rug

9. IKEA Tejn Faux Sheepskin (59,90 KN)

Ovaj mali tepih od umjetne kože je super jeftin, a tako raznovrstan. Njime možete pokriti stolice ili ih pak koristiti u kuhinji ili kupaonici. Uistinu, s njima ne možete pogriješiti!

IKEA Tejn Faux Sheepskin
IKEA Tejn Faux Sheepskin

10. IKEA Fjälkinge Shelves (1.697 KN)

Fjälkinge police su minimalnog stila, ali uistinu moderne i raznovrsne. Čiste su, bijele i tanke što ih čini savršenima za knjige, keramiku, posuđe ili bilo što što biste željeli izložiti.

IKEA Fjälkinge Shelves
IKEA Fjälkinge Shelves