Od tvornice do savršeno elegantnog stana

| Design |

Berlinski studio dizajna interijera BERLINRODEO dizajnirao je ovo elegantno i moderno potkrovlje u prostorima nekadašnje tvornice prediva i konca pod nazivom „Alte Wollgarnfabrik“. Jedan od zanimljivih aspekata koji ovaj projekt u centru Berlina čini posebnim jest da su par Axel Schaefer i Ingo Hoelters koji trenutno dijele životne prostore sa svojim jazavičar Elliotom, sami dizajnirali svoj stan kao dio tima BERLINRODEO studija.

Jedinstvena tapeta s prozirnim učinkom koja dijeli dnevnu sobu i blagovaonicu od spavaće sobe, glavna je žarišna točka u poprilično velikoj stambenoj površini, a ostala unutrašnjost koja postavlja ton stvara ugodnu atmosferu s puno inspirativnih detalja.

Paletu boja  čine umirujući tonovi bijele, bež i smeđe koji čine skladan ambijent unutar cijelog stana. Jako nam se dopalo kako su dizajneri zadržali neke od elemenata stare tvornice poput zidova od opeke koji su im dali rafiniran konačan izgled. Kristalni lusteri, pažjiv odabir umjetničkih djela i živopisni cvjetni aranžmani dodali su suvremenom potkrovlju topao i vedar duh pravog doma. Svakako pogledajte galeriju i budite inspirirani!