Od sada možete iznajmiti podvodni apartman okružen morskim psima

| Design |

Francuska dizajnerska agencija Ubi Bene odlučila je surađivati s dobro nam poznatim Airbnbom kako bi kreirali podvodni smještaj - nikako pogodan za one lošijeg srca. 360 stupnjeva prozirne staklene stijene okružuje okrugli krevet, male bočne stolove te policu za knjige odakle se pruža panoramski pogled na 35 živih morskih pasa koji plivaju u okolnom akvariju. Dizajnirana posebno za pariški akvarij, soba je potopljena 10 metara duboko u bazenu od 3 milijuna litara vode kako bi se stvorilo jedinstveno podvodno prostorno iskustvo.

Podvodni apartman okružen morskim psima (airbnb)

Posjetitelji će imati priliku blisko se upoznati sa svojim "cimerima" uz pratnju ronioca i podvodnog fotografa Freda Buylea koji će pružiti uvid u često neshvaćen život morskih pasa te pokazati vam kako su upravo ni iznimo bitni za zdrav ekosustav oceana.

Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti za boravak na Airbnbu podnošenjem prijedloga u kojem objašnjavate zašto ste vi idealni kandidati za podvodnu avanturu. Nakon odlaska zadnjeg Airbnb gosta (do 13. travnja) soba će i dalje služiti kao promatrački prostor za biologe i znanstvenike.

Podvodni apartman okružen morskim psima (airbnb)