Novi Linea Caffe bar ponovno oduševljava izborom craft piva i tople čokolade

| Design |

Odnedavno je u Novom Zagrebu otvorena prava mala oaza domaćih craft piva te najukusnije belgijske tople čokolade Callebaut - sada već kultni Linea Caffe bar, treća je otvorena lokacija istoimenog kafića. Prva se također nalazi u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivan i skladno uređen interijer.

Linea Caffe bar (Julija Knifera 4)

Potaknuti sve većom popularnošću craft piva proizvedenog u malim zanatskim i inovativnim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih craft piva, poput primjerice Gričke Vještice, Crne Kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnogih drugih, dok od točenih piva imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj, čija se proizvodnja temelji isključivo na svježe točenom pivu. Velika popularnost domaćih craft piva nimalo ne čudi, s obzirom da su upravo craft pivovare zaslužne za vraćanje živosti tom zanatu, stvaranje novih okusa i zanimljivih kombinacija te prekrasnih aroma, različitih začina i mirisa u pivske napitke.

Linea Caffe bar (Julija Knifera 4)

Pored toga, Linea Caffe bar nudi svojim gostima odličan izbor vina i prekrasne biočajeve napravljene od kvalitetnih organskih sastojaka, a za sve čokoladoljupce tu je nezaobilazni topli napitak u hladnim zimskim danima – neodoljiva gusta topla čokolada Callebaut. Čokolada za kojom je poludio cijeli svijet, dolazi iz Belgije, zemlje svjetski poznate po vrhunskim čokoladnim kreacijama, a može se naći u 4 zamamna okusa: tamna, bijela, mliječna i karamel. Također, Linea Caffe bar trenutno je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete pronaći ovu izvrsnu čokoladu, kojoj često tepaju i da je ''majka svih čokolada''.

Linea Caffe bar (Julija Knifera 4)

Za izuzetno originalan i elegantan interijer zaslužna je arhitektica Boška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri. Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčano - bež, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone - spicy mustard, odnosno boju senfa. Ambijentalnosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijali korišteni u uređenju, od kojih se posebice izdvaja drvo te izuzetna posvećenost detaljima.

Linea Caffe bar (Julija Knifera 4)

Linea Caffe barovi odišu nekom posebnom toplinom i prvoklasnom uslugom, gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. Ljupka, nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za onu prvu jutarnju kavu, chill afterwork pivu s kolegama s posla ili pak romantičan spoj za dvoje uz čašu vina. Adresa je Julija Knifera 4.

Linea Caffe bar (Julija Knifera 4)