Novi dom Novaka Djokovića u Miamiju izgleda spektakularno

| Design |

Teniska legenda Novak Djoković počastio se sa super luksuznom novom poslasticom. Novak je odlučio kupiti nestvarno spektakularan penthouse u jednoj od najluksuznijih zgrada u Miamiju. Iako srpski tenisač sa svojom ženom Jelenom i dvogodišnjim sinom Stefanom inače živi u Monaku, ovaj moderan apartman lako bi im mogao postati drugi dom. 

Zgrada koja se zove Eighty Seven Park, nalazi se na južnoj strani Miami Beacha, a ima pogled na dva ogromna parka i naravno - cijeli ocean. Napravljena od eco-friendly staklene strukture, savršeno se uklapa u predanost Novakovom životnom stilu. Naime, Novak je poznat po svojoj veganskoj, gluten-free prehrani te naklonjenosti održivom razvoju.  

Penthouse ima 3 spavaće sobe, sve uređene u elegantnom, minimalističkom stilu. Osim fantastičnog privatnog balkona, zgrada ima i zajednički bazen i veliku terasu savršenu za sunčanje, ali i skrivanje od znatiželjnih pogleda. Također, s obitelji može objedovati na čak tri različite lokacije - na kuhinjskom otoku, blagovaonskom stolu ili iza staklenim zidova kuhinje. Ili se pak s prijateljima može prebaciti u enoteku...Da, enoteku. 

Novak već posjeduje nekoliko restorana i humanitarnu organizaciju te je napisao nekoliko knjiga o zdravom životu i prehrani. Prema tome, kako bi održao svoj strogi režim zdrave prehrane, ključno je imati kuhinju u kojoj će s guštom provoditi vrijeme. Interijer zgrade dizajnirali su RDAI, tvrtka koja je globalno poznata po svojem radu i suradnji sa Hermèsom.