Možete li pronaći lampu?

| Design |

Olovka je jedan od najprepoznatljivijih simbola kreativnosti ikad. Čak i u ovom digitalnom dobu "iOlovaka" i tableta, neprestano se vraćamo poznatom crnom grafitu koji ostavljam trag na čistu, bijelu komad papira. No ova olovka ne služi za pisanje.

Muž i žena koji stoje iza kreativne lampe u obliku olovke, istoimenog brenda Michael & George, predstavili su svoj prvi asortiman na London Design Festivalu 2014. godine kada su na prvu osvojili mnoge posjetitelje i kolege dizajnere.

Drew the Pencil Lamp

Uz kapriciozan pristup svakodnevnim predmetima te pretvaranju istih u kreativne proizvode koji savršeno pristaju svakoj prostoriji, ne čudi da ih ističu globalno utjecajne publikacije, blogovi, galerije, a njihove proizvode možete pronaći i u internacionalnim izlozima modne dizajnerice Anye Hindmarsh. The HB Lamp je imenovana najbolji rasvjetnim tijelom 2014. godine od strane Fast Companyja, no ona i u 2016. i dalje oduševljava svijet.

2015. godine Michael & George (i njihov sin) preselili su svoj koncept studio iz East Londona natrag u njihov rodni grad Sydney, a sutra izlazi njihov najnoviji proizvod kojeg danas predstavljamo - Drew the Pencil Lamp.

Drew the Pencil Lamp