Monokromatski dom koji oduševljava svojim materijalima i teksturama

| Design |

Arhitektonski biro FORM nedavno je završio s dizajnom modernog monokromatskog doma u Kijevu u Ukrajini. 180 kvadratnih metara uključuje niz zanimljivih materijala i tekstura od kojih je većina organska, no stan je toliko bijel da se čak i najsuptilnija nijansa sive iznimno ističe.

U lounge zoni, dizajneri su se poigrali s visinom stropa stvorivši veoma nisku sjedeću garnituru koja kao da ponire u pod. Ugodni i mekani jastuci, suvremeni kamin i srebrni otoman stvaraju idealno utočište za druženje i uživanje s obitelji i prijateljima.

FORM Architectural Bureau

Elegantno stubište u sredini odvaja dnevnu zonu od kuhinje i blagovaonice. Raznolikost bijele palete uključuje i mramoran pod, lakirane ormariće za pohranu te bijele drvene stolice. Između glavnog hodnika i kuhinje nalazi se crni zid koji je prijeko potreban za kontrast s ostatkom stana.

Dvije velike spavaće sobe slijede iste dizajnerske linije – lagane zastore, pletene deke i jedinstvene noćne ormariće u obliku bonga. Naše omiljeno mjesto u stanu je mjesto za ispijanje čaja s divovskim jastucima za sjedenje i ležanje te s drvenim stolom.

FORM Architectural Bureau