Moderan ured s kreativnim prostorima i skrivenim vrtovima

| Design |

Kreativni tim iz Circle Line dizajnerskog studija, kako to i priliči, sami su si dizajnirali svoje uredske prostore u Dnepropetrovsku u Ukrajini. Stvoriti ugodnu i toplu atmosferu unatoč izazovu kojeg im je osigurala visina stropa i prozora veća od 4 metra, nije bio nimalo lak zadatak.

Morali smo razmišljati izvan svojih okvira kada smo planirali prostor“, izjavili su dizajneri. „Rješenje je bilo stvoriti konstrukciju koja nalikuje na pozornicu s jednim dugačkim, linijskim stolom koji se pruža duž linije prozora kako bi naši arhitekti i dizajneri imali neprestan pristup prirodnom svjetlu.“

Moderan ured u Dnepropetrovskom u Ukrajini

Izazovi koje pruža zgrada također su pridonijeli raznim mogućnostima. „Zahvaljujući visini stropa, mogli smo se poigrati s idejom soba unutar soba. Na primjer, kuhinja je smještena unutar staklene kuće, a veliki salon je smješten ispod konstrukcije nalik na pergolu.“ Salon je okružen velikim lisnatim biljaka koje stvaraju osjećaj kao da se nalazite u skrivenom vrtu.

Ovaj ukrajinski ured zapravo je jedan veliki otvoreni prostor, s višestrukim zonama u kojima se zaposlenici mogu kretati i premještati kada im je potrebna promjena pejzaža kako bi bili ponovno inspirirani. Odvojeni se prostori koriste se isključivo za sastanke s klijentima i dobavljačima. Savršen spoj industrijskog stila i skrivenih vrtova svako bi zaposlenika inspiriralo, zar ne?

Moderan ured u Dnepropetrovskom u Ukrajini