Moderan pariški stan sa šarenim detaljima

| Design |

Francuska dizajnerica Sarah Lavoine voli ubaciti šarene akcente u interijere koje sama stvara, a gotovo ih uvijek postavlja na i/ili nasuprot crno-bijele pozadine. Držeći se svog toliko primamljivog stila, nedavno je dizajnirala moderan i šik pariški stan koji odiše osobnošću.

Čim uđete u prekrasan dom, hodnik vas vodi prema društvenim područjima i spavaćoj sobi na prvoj razini. Do drugog se kata dolazi pomoću jedinstvenog metalnog stubišta. "Stubište će vas podsjetiti na palubu broda", rekla je dizajnerica. "Svakako privlači poglede svojim vrtoglavim volumenom postavljenim nasuprot plavom horizontu".

Sarah Lavoine apartment

Kao otvoreni poziv na druženje, ovaj šik pariški apartman nudi nekoliko sjedećih mjesta. Eklektičan niz stolica i sofe pridodaju na osobnosti samoga doma. "U blagovaonici, crne noge stola odlično se slažu s bijelim ogledalom i crnoj podlozi", istaknula je dizajnerica.

Osjećaj prostornosti naglašen je bijelim gipsanim zidovima i prirodnom rasvjetom koja dopire kroz nekoliko prozora. Uživajte u virtualnoj turi po ovom nekonvencionalnom stanu i pustite mašti na volju kako sami ukombinirati pariške šarene elemente u vlastiti dom. 

Sarah Lavoine apartment