Moderan dizajn interijera koji spaja najbolje iz 70-ih godina prošlog stoljeća

| Design |

LLI Design studio nedavno je završio s Southwood projektom, točnije potpunim uređenjem interijera i obnovom londonskog stana iz 70-ih godina prošlog stoljeća. "Prostor je nudio ogroman potencijal, a novi su vlasnici, mladi zaposleni par, htjeli su prihvatiti osjećaj 70-ih godina i uključiti ga u moderan redizajn stana", rekli su arhitekti.

Prostori na svim etažama bili su tijesni i tamni, stoga je bilo potrebno redefinirati ukupan izgled. Suvremena stakla i čelično stepenište te velika kupaonica s prepoznatljivim izgledom jedna su od dva glavna elementa zatražena od strane klijenata.

LLI Design

Svi unutarnji zidovi na prvoj razini su uklonjeni kako bi se stvorio ekspanzivan i ugodan prostor. Namještaj uključuje metalik posuđe i stol, narančasti kauč, žutu Hans Wegner Papa Bear fotelju i veliki crno-bijeli tepih s cik-cak uzorkom .

Raspoloženje se dramatično mijenja pri dolasku na gornji kat koji odiše osjećajem mira. Paleta boja uključuje mekanu krem, žutu i blijedo plavu s ključnim naglaskom na namještaj u crnoj. Okrugli stol, dvije stolice u blagovaonici, crni luster iznad stola i umjetnička djela pomažu definirati blagovaonicu.

Smirujući tonovi su ponovljeni u kuhinji s blijedim kaki jedinicama i krem radnom pločom. Odvažne ilustracije i grafički jastučićo pridonose spajanju odvojenih područja te tako stvaraju povezanu cjelinu.

LLI Design