Milanski stan koji u prvi plan stavlja neobičan materijal

| Design |

Zamišljen od stane dizjanera Silvija Stefanija u suradnji s proizvođačem namještaja Minacciolom, ovaj gradski stan u Milanu čini velike stvari unutar dizjana interijera s tamnim, industrijskim metalom. Paleta boja je u potpunosti napravljena od tamnih, crnih metala (mat i sjajnih) te zelenkasto sive, poput sivog betonskog poda i drva (oba izgoreno crna i prirodna). To ovaj stan čini tajanstvenim i originalnim, tamnim i svijetlim, prozračnim i značajnim.

Silvio Stefani x Minacciolo

Svaka soba u potkrovlju ima po jedan kreativni detalj koji je pomiješan s metalom i tamno sivom ili crnom. U kuhinji postoje dijelovi nape koji su jasno otkriveni pa čak i naglašeni te tako prirodaju na naglašenom industrijskom stilu. Blagovaonicu krasi stol od masivnog drva i ostakljene čelične površine koji se super slaže s lusterom iznad napravljenog od stvarnih loncama. U ovom dijelu stana metal je ostavljen u svom prirodnom srebrnom sjaju i zato se čini gotovo golim.

Silvio Stefani x Minacciolo

Ostali dizajnerske značajke uključuju drveni ormar za pohranu i multi-funkcionalan otok koji pokazuje više referenci na tradiciju. Tako dva različita stila, moderan industrijski s elementima tradicije, može koegzistirati u savršenoj harmoniji.

Silvio Stefani x Minacciolo