Mi nismo zaboravili na Mini Bor, a vi?

| Design |

Mini Bor

Ako i ove godine ne podržavate sječu borova, nemate mjesta za veliku teglu s još većim borom u stanu, ne volite miris ni izgled plastičnog bora ili pak nemate mjesta za bor u uredu, Mini Bor je opet tu za vas i nas! Zanimljiva hrvatska ideja koja rješava netom spomenute probleme (doslovno) iz korijena i drugu sezonu oduševljava svojim sjajnim dizajnom i još boljom idejom.

Mini Bor (prošlogodišnje izdanje)

Mini Bor predstavlja jedinstvenu božićnu priču u kojoj postajete vlasnik malog, zelenog živog bića za kojeg ćete se imati priliku brinuti još dugi niz godina te uživati u njegovom rastu. Ova fenomenalna hrvatska ideja mladog bračnog para Anje i Matije Đurinek koja je nastala prije nešto više od dvije godine, idealan je poklon za Božić, no može biti i inovativan poslovni poklon te još bolji ukras za dom ili ured. Savršeno pristaje u svaki mali prostor i ured, lako ga je njegovati, ne zauzima puno prostora, a jednakom mjerom miriši i stvara onaj božićni ugođaj kao veliki bor.

Mini Bor

Nakon blagdana možemo ga presaditi u vrt, park ili šumu, a njegovu teglicu reciklirati ili ponovno iskoristiti. Mini Bor je namijenjen svima koji vole prirodu i vode brigu o održivom ekosustavu – namijenjen je onima koji razmišljaju o drugi živim bićima kao što je i sam Mini Bor.

Mini Bor (prošlogodišnje izdanje)

Mini Bor je nešto viši od vrtnog patuljka, točnije, 55 centimetara s preko 2 000 pravih borovih iglica. Riječ je o specifičnoj vrsti spororastuće kanadske patuljaste smreke koja godišnje naraste tek 5 do 10 centimetara, a tek nakon dvadesetak godina postiže visinu od 2 metra i širinu od 1 metra.

Mini Bor

Cijena Mini bora iznosi 129 kuna, a želite li personaliziranu poruku, dodatnih 15 kuna doista nije puno. Mini bor dolazi k vama na vrata neokićen, u nepropusnoj kartonskoj teglici s crvenom mašnom. Pripazite da i ove godine ne zakasnite na svoj primjerak Mini Bora!

Mini Bor

Narudžbe primaju putem webshopa, a možete im se javiti porukom na Facebook stranici ili mailom na mini@minibor.com. Mini Bor ćete tijekom cijelog adventa moći nabaviti u Modnom Kolektivu u Tkalčićevoj 53, u concept storeovima TakeMeHome u Tomićevoj 4 kod Uspinjače i Croatian Design Superstoreu u Martićevoj 4. Bit će prisutni i na ovogodišnjem Artomatu u HDLU- u od 16. do 23. prosinca, a prodavat će se i u okviru dobrotvornog projekta "Egoist ima herc" u caffe barovima Egoist, na lokacijama Jarunska tržnica i City Center One West.

Mini Bor