Mali stan s puno stila i jakim kontrastom

| Design |

Mali stan na 10. katu zgrade u Lvivu u Ukrajini, zamišljen je od strane arhitekata Andrija Hira i Oksane Sinkevych iz dizajnerskog studija Formaline Architecture and Design. Integrirani pogled na grad bio je glavni zahtjev klijenata, bračnog para koji je želio povećati prostor unutar svojeg 50 kvadratnog stana.

Vlasnici su također tražili više prostora za pohranu i veći privatni prostor za spavanje. Njihov je proračun diktirao projektnom timu koji se (iz tog razloga) odlučio za minimalistički i jednostavni dizajn. Crno-bijela paleta stvara u apartmanu osjećaj prozračnosti i sofisticiranosti.

Mali stan u crno-bijelom izdanju, Lviv, Ukrajina

Društveni prostor objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i područja za sjedenje unutar otvorenog plana. Posebno gotovo potpuno odvojen prostor za čitanje, smješten je pored prozora, gdje vlasnici mogu uživati ​​u pogledu na grad. Samo su dva elementa korištena da razdvoje različite dijelove stana: različiti materijali poda i stol u blagovaonici kojeg se lako može povećati.

Udobna spavaća soba kreativno je skrivena od pogleda u zasebnom prostoru koji se može zatvoriti pomoću drvenih ploča. Kako se vama sviđa izgled ovog malog stana?

Mali stan u crno-bijelom izdanju, Lviv, Ukrajina