Maleni stan s atmosferom šarmantnog bistroa

| Design |

Moramo priznati da smo se zaljubili u ovaj maleni stan u Švedskoj koji odiše dinamičnim karakterom i bistro atmosferom. Internetska stranica Alvhem koja prodaje jedne od najboljih dizajnerskih nekretnina, predstavila je i ovaj dom od 40 kvadratnih metara s kombiniranom kuhinjom, blagovaonicom i dnevnom sobom te spavaćom sobom i kupaonicom. Maleni balkon na južnoj strani služi kako bi stanari mogli osjetiti živahan puls grada.

Stan s pogledom na središnji Kungsgatan (King's Street) u Gothenburgu, uključuje i šarmantan osjećaj bistroa u koji se volimo zavaliti i ne izlaziti satima. Otvorena kuhinja i blagovaonica prožete su bojama i prirodnom rasvjetom, a zahvaljujući učinkovitom planiranju i namještaju, društveni prostor doista može primiti velik broj gostiju.

Umjesto skladišnih ormara, dizajneri su odabrali otvorene police kako bi poboljšali prostran dojam kuhinje. Bijele „metro“ pločice, slike s naslikanim majmunima, drevni stol za jelo i svijetloplavi hladnjak stvaraju cool retro osjećaj. Dnevna i spavaća soba odvojene su starim drvenim vratima koja nadopunjuju suvremeni namještaj i odražavaju povijesni karakter zgrade u kojoj se stan nalazi. Koji vam se dizajnerski element ovoga stana najviše sviđa?