Londonski luksuz - spoj elegancije, urbanosti i originalnih dizajnerskih elemenata

| Design |

S prekrasnim i spektakularnim pogledom iz dnevne sobe i terase na Kensington i Chelsea, unutar nove, moderne zgrade, nalazi se dvoetažni luksuzni stan od 120 kvadratnih metara. Vlasnik stana htio je stvoriti urbanu oazu s velikim prostorima za zabavu te luksuznom sobu za goste, odnosno prijatelje i obitelj.

Dizajnerski studio Keir Townsend napravio je neke preinake unutar samog prostora – tako su na primjer, odlučili srušiti zid između kuhinje i dnevnog boravka. To je otvorilo stan i stvorilo koncept suvremene blagovaonice koja sada zajedno s kuhinjom postaje integrirani dio unutar zabavnog prostora.

Design Studio Keir Townsend

Paleta boja sastoji se od bogatih, tamnih tonova koji tijekom dana izgledaju elegantno, a tijekom noći bivaju još izraženiji. U glavnoj spavaćoj sobi, hrast u boji duhana krasi uzglavlje kreveta, zanimljive noćne ormariće i ormare koji su ukrašeni i kožnim dijelovima. Svu stolariju u stanu osmislio je i kreirao dizajnerski studio Keir Townsend.

U spavaćoj sobi za goste, mnoštvo boja i slojevite teksture stvaraju osjećaj topline i dobrodošlice. Tkanine korištene u ovoj prostoriju su raskošan De Le Cuona baršun za uzglavlje, izvezeni svileni jastuci te talijanski kašmir. Elegantnije i luksuznije gotovo da nije moguće.

Design Studio Keir Townsend