Kreativni svjetski uredi u kojima bi svatko uživao radeći

| Design |

9 najljepših kreativnih ureda u kojima bismo voljeli raditi

Svakodnevni odlazak u ured može biti iznimno naporan - mi vas razumijemo. Bez obzira na to koliko (ne) volite svoj posao, trošenje 40 sati tjedno (i više) u prostoru koji vas ne inspirira, okružen fluorescentim žaruljama i praznim zidovima, daje vam pravo da sanjarite o uredu s boljim dizajnom. Barem nešto pozitivno.

Bacite pogled na ove tvrtke zbog kojih se izmijenila slika o korporativnim uredima. Oni su kolektivno izrezali dosadne urede, uložili u kuhinju za zaposlenike i kreirali prostorije s puno udobnijim sjedenjem. Drugim riječima, gdje se možemo prijaviti?

Ako je jedini osvježavajući dio vašeg ureda hladna voda, zavirite u ovih 9 stvarno zabavnih, inovativnih, kreativnih svjetskih ureda zbog kojih je odlazak na posao puno ugodniji.

Kada je turistički guru TripAdvisor izgradio svoje novo sjedište nedaleko od Bostona, htjeli su kreirati 26000 kvadratnih metara čiste maštarije - i u tome uspijeli. Predstavljanje putovanja kao svoje strasti, svaka etaža predstavlja drugačiji kontinent i njegovu kulturu, dok tisuću korisničkih fotografija stvara globalni mural na recepciji. No najveće zanimanje kod zaposlenika i gostiju izaziva 4 kata visok atrij koji uključuje njihovu verziju rimskih Španjolskih stuba i tri kata visok vertikalni vrt pod elektronskim nebo. TripAdvisor, odvedi me.

Airbnb - San Francisco

Yelp - Chicago

Refinery29 - New York City

HomeAway - Austin

Moo - London

Wieden+Kennedy - New York City

Red Frog Events - Chicago

Dropbox - New York City