Kako predsoblje učiniti urednim?

| Design |

Kako najbolje organizirati svoja predsoblja

Ne dopustite da vam predsoblje postane kaotična prostorija za cipele i zimsku opremu. Dobro osmišljeno predsoblje trebalo bi funkcionirati kao prostor opremljen robusnim mogućnostima pohrane napravljenim po vašem životnom stilu. Ako imate dovoljno prostora i prosječan proračun, možete ugraditi odvojene otvorene ormariće u kojima mjesta za cipele i jakne. Također, kupljeni namještaj poput klupe, zidne police i kukica za vješanje savršeno pristaju svakom predsoblju.

Kako najbolje organizirati svoja predsoblja
Ideje za predsoblje

Ako ste od onih DIY osoba, možete napraviti svoj vlastiti namještaj za predsoblje, baš poput onog u galeriji s obojanim drvenim kutijama koje na razigran i pametan način služe kao mjesto za pohranu cipela ili drugih predmeta kojima je mjesto u predsoblju. Posljednje, ali ne i najmanje važno, nemojte zaboraviti na pod u predsoblju koji bi trebao biti jednostavan za održavanje i čišćenje. Pločice ili cigle pametan su i praktičan izbor.

Veoma je važno da se u predsoblju nalaze samo stvari koje su vam potrebne kada ulazite ili izlazite iz kuće ili stana – jakna, kaput, cipele, čizme, kišobran, kabanica i ključevi. Sve ostalo mora svoje mjesto pronaći negdje drugdje unutar doma.

Kako najbolje organizirati svoja predsoblja
Ideje za predsoblje