Inovativna kućica na drvetu u koju ćete se zaljubiti

| Design |

Ako se želite povezati s prirodom, a da pritom ne morate žrtvovati luksuz vikendaškog odmora, sada možete imati najbolje od oba svijeta zahvaljujući ovom održivom projektu kojeg je kreirala belgijska tvrtka Trees and People.

Dom'Up je osmerokutna struktura koja je razapeta između dva stabla i čini svako kampiranje luksuznim doživljajem. Inovativna kućica na drvetu na otvorenom stvara sličan doživljaj glampingu, ali nema nikakvog utjecaja na okoliš – ne ostavlja tragove po stablima niti na tlu nakon demontaže.

Dom'Up

Ova se kućica može postaviti u dva dana, a sastoji se od čeličnog okvira, kompozitnih drvenih podova te platnenih zidova koji se mogu otvoriti i zatvoriti ovisno o tome je li vam potrebna prirodna rasvjeta ili privatnost. Struktura od 15 kvadratnih metara ima vodootporan dupli krov, a opremljena je i sa sigurnosnom mrežom.

Estetika kućice je jednostavna i prirodna, ali i pomno dizajnirana s posebnim naglaskom na detalje. Dom'Up tako vam daje priliku da se ponovo napunite energijom u prirodi, dok se opuštate u udobnosti doma.

Dom'Up