Hermès otvorio novu luksuznu trgovinu u Londonu

| Design |

 Hermès je otvorio svoju prvu trgovinu u Londonskom Chelseaju davne 1987. godine, a sada je ova luksuzna francuska modna kuća preselila svoju lokaciju na novu adresu. I ne samo to, duplo je veća, ali i duplo ekskluzivnija.

Već i pogled na sami ulaz u zgradu, koji je popločen mozaikom i obilježen motivima Hermèsa, dovoljno govori o iskustvu koje pružaju svojim kupcima. Yamahin motor, prekriven Hermèsovom kožom, po prvi puta je predstavljen u Velikoj Britaniji kao primjer "le sur-mesure" usluga dostupnih u trgovini.

Trgovina na dvije etaže, koje su spojene velikim, valovitim stepeništem, sadrži baš sve od Hermèsa što možete zamisliti. Kako su htjeli ostati vjerni svojoj baštini i partnerima, Hermès se udružio s dugogodišnjim suradnicima RDAI Architecture, koji su za njih dizajnirali interijere preko 300 trgovina u zadnjih 40 godina. 

Jedinstvene značajke i arhitektonski elementi predviđeni su da odaju počast vrtovima iza trgovine. Čak je i postojeće stubište pomaknuto tako da je okrenuto prema prozorima, a stakleni lift divi se prekrasnom pogledu na prirodu. Suptilne mrežaste metalne zavjese, postavljene na velike prozore, tu su kako bi kupcima osigurale privatnost, a kako sunce zalazi mreža stvara prekrasan topli sjaj na ulici ispred. 

U novoj londonskoj trgovini nalazi se linija ekskluzivnih proizvoda iz muških i ženskih ready-to-wear kolekcija, cipela, šešira, nakita i satova, rukavica i Maison and Art de Vivre kolekcija.