Fantastičan stan s krovnim bazenom i pogledom na grad

| Design |

S pogledom od 360 stupnjeva na madridski urbani krajolik, lokalni dizajnerski studio i! Arquitectura upustio se u redizajniranje dvoetažnog stana u samom središtu grada. Rezidencija pod nazivom "A Chalet in Madrid’s Sky" temelji se na dvije razine s ogromnom krovnom terasom u koju je instaliran bazen koji podsjeća na one koje možemo pronaći u američkim motelima. Projekt je bio zamišljen tako da se ruralan način života približi urbanom.

i! arquitectura

Sam stan ima oko 80 kvadratnih metara i većina se "bitnih" prostorija nalazi na donjem katu. Dnevni boravak s mramornim dimnjakom, drveni boiseri i kuhinja s vanjskim prostorom za jelo te prostrana spavaća soba s garderobom nalaze se na nižoj razini s izravnim pristupom na okolnu terasu i savršen neprekinuti pogled.

i! arquitectura

Spiralno stubište probija se kroz osmerokutni otvor koji vodi do dnevnog boravka opremljen s udobnim sjedištima i pogledom od 360 stupnjeva. Ovo je mjesto za meditaciju, razmišljanje i davanje stanovnicima prostor za uživanje u madridskoj panorami.

i! arquitectura