Drveni elementi savršeno će upotpuniti neutralan dom

| Design |

Ovaj prekrasan stan u centru Gothenburga u Švedskoj odiše inspirativnim dizajnom i razigranim izgledom. Kao što je navedeno na web stranici Alvhem, stan od 73 kvadratna metra zauzima dvije gornje razine povijesne kuće koja datira iz 1873. godine. Dnevni boravak ima visinu stropa od 3 metra, a rustikalni zid od cigle u spavaćoj sobi i izložene drvene grede su samo neki od naših omiljenih elemenata u ovom prostoru.

Počevši od ulaza, crno-bijeli dom s drvenim akcentima stvara prozračnu i ugodnu atmosferu. U kuhinji se vlada mek i rustikalan ambijent s prilično veliki drvenim stolom za objed kao centralnim komadom namještaja ove prostorije.

@ Alvhem

Dnevni boravak nalazi se iznad unutarnjeg vrta. Dvije stolice, kauč i razni ukrasni jastuci čine ovaj suvremeni kutak savršen za odmor uz čaj s prijateljima.

Kada se popnete po stubištu, pronaći ćete svestran prostor u kojem se nalazi stol koji stvara improviziranu radnu zonu. Tako dok radite moćete držati na oku ručak koji kuhate. Na gronjem katu nalazi se spavaća soba koja nas je najviše zadivila. U njoj se nalazi dovoljno prostora za bračni krevet, veliki ormar i udoban prostor za čitanje. 

@ Alvhem