Dom inspiriran pariškom i grčkom kulturom

| Design |

Ardesia Design je dizajnerski studio koji se uhvatio u koštac sa starim londonskim stan kojemu je hitno bila potrebna renovacija. Stan od 90 kvadratnih metara nalazi se u Maida Valeu i imala je 3 spavaće sobe, malu dnevnu sobu i kupoanicu, no nakon renovacije, raspored je znatno promijenjen.

Ukratko, spojena je jedna od spavaćih soba s dnevnom sobom kako bi dobili veliku dnevnu sobu s otvorenim planom koji uključuje i blagovaonicu. Maleni skladišni prostor tako je postao dodatna mini kupaonica.

Ardesia Design

Pariški stnaovi i mediterasnke kuće (posebice one u Grčkoj) inspirirale su redizajn ovog doma. Bijela ožbukana stolarija oponaša namještaj kakav možemo vidjeti u kućama na grčkim otocima, dok lijevana vrata i vrata od ormara lako vas mogu zavarati te kreirati atmosferu pariškog doma.

Paleta boja veoma je jednostavna - mekana bijela i siva pozadina začinjena je crvenim i plavim naglascima. U kuhinji, marokansko plave cementne pločice daju dinamičnu notu te tako pridodaju na globalno inspiriranoj atmosferi. Malo rustikalnog dodira dodano je u drvene stolove i stolice s kožnim naslonima za ruke. Obje kupaonice završene su  s mirko cementom kakao bi rekreirale izvoran sirov izgled.

Ardesia Design