Dodajte domu malo boje

| Design |

Eichler kuća iz sredine prošlog stoljeća nalazi se u Sunnyvaleu u Kaliforniji i nedavno je redizajnirana od strane Klopf Architecture tima. Vlasnici su povjerili arhitektima proširenje i obnovu izvorne obiteljske rezidencije koju nisu htjeli mijenjati iz korijena.

Neke od transformacija su otvaranje kuhinje, blagovaonice i dnevnog prostora u jednu veliku sobu, veća glavna spavaća dova i izgradnja dodatnog uredskog prostora te garderobe - sve je učinjeno uz zadržavanje modernog stila kuće iz Silicijske doline iz sredine stoljeća.

Klopf Architecture

Kuhinjski otok okružen šarenim stolcima djeluje kao društvena jezgra kuće. Tako cijela obitelj može kuhati zajedno, imajući na oku goste za stolom i u dnevnom boravku. Drveni naglasci u cijelom domu povećavaju osjećaj topline, a šareni ormari i stolci dodaju razigranu notu.

Prozori od poda do stropa doprinose obilju prirodne svjetlosti iz malog unutarnjeg dvorišta, dok drevni okviri odišu zanimljivom geometrijskom arhitekturom mjesta. Kreativni tim iz Growsgreen dizajn studija kreirali su zelene površine oko kuće, dajući im umjetnički pečat. 

Klopf Architecture