Dizajn kupaonice - 5 najboljih trendova u 2015. godini

| Design |

5 najboljih trendova u dizajniranju kupaonice 2015. godine

Ova nam je godina donijela puno trendova koji se tiču dekoriranja kupaonica. Od svih fantastičnih i originalnih kandidata, mydomaine.com kreirao je listu top 5 najboljih trendova 2015. godine kada je u pitanju dizajn kupaonica. Pune inventivnih, inspiriranih detalja, ove prekrasne kupaonice u istom su trenu uzbudljive i opuštajuće. Nastavite čitati i saznajte o kojima je to trendovima riječ-

Odvažna geometrija

Ova moderna obiteljska kupaonica u Kaliforniji stavlja geometrijski print na sljedeću razinu. Hrabar uzorak suprotstavljen čistim linijama i njegovanim arhitektonskim detaljima omogućuje mu zauzeti središnju pozornicu bez pretjerane nervozne. Uzvišena kobinacija.

Odvažna geometrija (foto: Mimi Gibion)

Crno je bitno

Dokaz da crna može biti kao rafinirana i opuštajuća (ne)boja, a jednako nas oduševljavaju dijelovi drame i jednostavnosti ovog prostora. Pastelne roza pločice s detaljima grimizne stvaraju osjećaj prizemljenosti i punka prije nego dragocjenosti.

Crno je bitno (foto: Daniel Collopy)

Zlatni detalji

Svijetlo-zlatni detalju u ovoj modernoj NYC kupaonici napravili su veliku senzaciju. Ako ste u potrazi za svježim i jednostavni makeoverom, posegnite za zlatnim detaljima te uvedite svoju kupaonicu (u povjerenju) u šik, bezvremenski stil.

Zlatni detalji (foto: Nicole Cohen)

Ogledalo i mramor

Dva najbolja prijatelja kupaonica ove godine. Ova sofisticirana madridska kupaonica postiže cool, pametnu estetiku kroz detalje, mramor i puno ogledala. Uparivanje mramora i kamena čini prostor većim uz dojmljiv i dinamičan izgled. Reflektirajući površine dodaje nevjerojatan efekt.

Ogledalo i mramor (foto: Pablo Zaluaga)

Crno-bijelo

Dokaz da crna i bijela nikada neće izaći iz mode. Jednostavno volimo taj kultni, vječni i šik dinamični duo. Visoki kontrast daju osjećaj luksuzna i ​​sofisticiranosti, čak i u manjim, kompaktnim prostorima. Nema ništa što je svježije i čišće kao domino efekta.

Crno-bijela kombinacija (foto: Chris Patey)