Dizajn interijera inspiriran njujorškim stanovima

| Design |

Stan je smješten u staroj zgradi u Shoreditchu u Londonu i najnoviji je projekt dizajnerskog studija Callender Howorth - projekt je uključivao kompletnu obnovu prostranog penthousea. Vlasnik doma tražio je od dizajnera da kreiraju atmosferu njujorških stanova pa su tako u fokus ušli veliki otvoreni prostori, visoki stropovi te puno prirodne svjetlosti.

"Počevši od nule, maknuli smo zidove kako bi kreirali ovaj spektakularan prostor", rekli su arhitekti. "Na mjestima gdje smo našli izložene opeke dočarali smo industrijski osjećaj koji je povezan sa stanovima na Big Appleu. Bijela boja i pojednostavljeni elementi prožimaju prostor sa suvremenim osjećajem, dok šarena i odvažna umjetnička djela pridodaju na karakteru."

Callender Howorth Interior Design

Funkcionalna područja su podijeljena staklenim pregradama sa čeličnim četvrtastim okvirima. Usprkos minimalističkom dekoru, stan skriva mnoge kutke koji su udobni i pružaju savršeno mjesto za odmor.
Ovaj dom iz snova savršeno je prilagođen svojoj okolini: Shoreditch je mlado, trendovsko područje, nastanjeno s eklektičnom mješavinom različitih ljudi.

Callender Howorth Interior Design