Diane von Furstenberg dizajnirala je bočicu Eviana

| Design |

Čast da dizajnira bočicu kultne vode Evian po prvi puta dobio je američki dizajner, radi se o američkoj kraljici dizajna Diane von Furstenberg koja je i prva žena koja je dobila ovu priliku. Nakon Paul Smitha, Issey Miyakea, Jean Paul Gaultiera i Christiana Lacroixa, Diane je u suradnji s Evianom osmislila blagdansko izdanje bočice sa svojim potpisom.

Diane smatra kako je ova suradnja došla prirodno „Evian pijem cijeli život, još otkad sam bila jako, jako, jako mala djevojčica. Vrlo sam uzbuđena zbog ove suradnje jer mislim da je pijenje vode jedna od najvažnijih stvari koje možemo učiniti za sebe. Za mene, poanta života je živjeti život na najjače i ponosna sam što radim s Evianom na širenju te važne poruke o životu.“

Diane von Furstenberg za Evian

U duhu nadolazećih božićnih blagdana, DvF Evian bočice ispisane su prilagođenim motom ove velike dizajnerice pa tako na bočici piše „Život je voda je ljubav“. Bočica od 750 ml. vrlo je jednostavno i čisto osmišljena, na sebi ima i kultni Furstenberg logo u obliku srca, a natpis je napisan njenim vlastitim rukopisom. "Moja životna mantra je oduvijek bila 'Ljubav je život', i onda sam razmišljala dalje jer iskreno voda je život, život je ljubav, ljubav je život, a život je voda pa sam tako i napisala."

Već tradicionalne Evian blagdanske bočice izbacuju se u limitiranoj seriji, mogu se reciklirati i imaju novi čep. Naravno, radi se o staklenim bocama koje modni svijet naprosto obožava, a koje su i puno zdravije te puno „zelenije“ od plastike.

Diane von Furstenber Evian bočica od ponedjeljka pa sl. tri tjedna biti će dostupna online na stranicama Selfridgesa i Eviana za 40-ak kuna.

Diane Von Furstenberg za Evian