Borko - super ideja za drugačiji bor

| Design |

Borko bor

Neki od nas su već nabavili božićno drvce kako bi si uljepšali kraj ove pomalo tmurne godine, neki su posegnuli za umjetnim borom, neki su kupili pravu jelku, a neki žele neku održiviju i više ekološku varijantu koja ne uključuje niti plastiku niti pravo drvce, za njih je tu Borko. Borko nam je prije nekoliko dana iskočio na Instagramu kao odlično rješenje za one koji žele nešto drugačije.

Borko bor

Borko je kartonski bor izrađen od ljepenke boje kartona iz tri djela koja se spajaju kako bismo dobili šesterostranačni kartonski bor. Visine je 98 centimetara i širine 68cm, te se može okititi i ukrasiti po želji. Može se sastaviti i rastaviti bezbroj puta i jednostavan je za skladištenje. On je održiv bor koji ostaje i godinama može biti vaš ukras. U ponudi je samo sto komada, svaki ima svoj serijski broj i narudžbe su počele jučer, a dostava je 20.12.

Borko bor

„Inspiraciju za prvog Borka dobila sam 2014. godine i sama sam izrezala i napravila kartonski bor, koristili smo ga narednih godina i odlično se uklopio u naše božićne dekoracije. Ideja je oduvijek bila ponuditi Borko i drugima, a ove će se godine ideja napokon i realizirati“ rekla nam je autorica Borka, Katarina Crnčić. 

Prvi originalni Borko bor

Osim što je ekološki osviješten, Borko potiče i našu kreativnost. Možemo ga ukrasiti kako želimo: crtežima, inspirativnim mislima, objesiti ukrase na njega, staviti lampice. Borko definitivno donosi radost, smijeh i svakog razveseli. Cijena mu je 150 kuna sa dostavom,  a možete ga naručiti putem Instagrama.