Bogate teksture povećat će svaki manji stan

| Design |

Dizajnerski tudio Keir Townsend podijelio je fotografije i informacije o stanu nazvanom „Bramham Gardens“, stilski redizajnom malom stanu u četvrti South Kensington u Londonu. Obnovljeni dom, na samo 40 kvadratnih metara, ima otvoreni plan koji uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni prostor, plus spavaću sobu i zamamnu kupaonicu.

Projektanti srušili sve nepotrebne zidove kako bi se mogli što slobodnije i jednostavnije kretati po stanu te stvorili prostor s glavnim stambenim prostorima. Razne bogate teksture i luksuzni namještaj u svjetlijim neutralnim tonovima pomažu definirati i prividno povećati prostore ovom malom londonskom stanu.

Luksuzan mali londonski stan

Svi kuhinjski elementi dizajnirani su od strane Keir Townsend, naravno, po narudžbi. Pod je napravljen od keramičkih pločica dizajniranih da izgledaju kao drvo (čak i pod prstima), pružajući kontinuiran materijal poda koji traje od kuhinje s dnevnim boravkom do kupaonice.

Monokromatske nijanse svakako povećavaju prostor u spavaćoj sobi. Svaki djelić pametno je iskorišten za stvaranje prostora za pohranu, a kožne podne pločice dodaju na osjećaju luksuza. Vrhunac dizajna je originalan sudoper u maloj kupaonici osvijetljen LED rasvjetom.

Luksuzan mali londonski stan