Bežična slušalica koja sluša apsolutno sve naredbe

| Design |

Moto Hint

Posjedujete li odličan Motorolin smartphone Moto X (a ne morate) ovo je njezin savršeni dodatak – Moto Hint. Ovaj diskretan bežični earbud dizajniran je kako bi korisnicima dao potpunu kontrolu nad svojim telefonom koristeći se samo glasom. Postaviti mu možete pitanja poput „Kakva je današnja vremenska prognoza?“, „Gdje je najbliži bar?“ ili možete zatražiti upute do određene lokacije bez da uopće dodirnete ili pogledate telefon. Čuti možete i obavijesti koje stižu na vaš smartphone te upućivati poruke i pozive.

Moto Hint
Moto Hint

Bluetooth slušalicu nabaviti možete u raznim bojama i od različitih materijala uključujući i svijetla i tamna platna ili drvo. Čim ju stavite u uho ona se uključi, a isključuje se čim ju izvadite. I ne morate se brinuti – pozivi će se automatski vratiti na vaš smartphone. Slušalica je napravljena tako da i kad je držite u uhu, jasno čujete glasove i zvukove oko sebe.

Slušalica je kompatibilna i s ostalim pametnim uređajima, tako da možete i vi (ako ne posjedujete Moto X) primiti poziv u rasponu roaminga od 45 metara. Trajanje baterije slušalice je 10 sati, ali uz 2 prenosiva bežična punjača slušalica može izdržati cijeli dan. Na YouTube videu pogledajte koje sve prednosti Motorolini smartphonei imaju i kako izgledaju.

Moto Hint