Beyonce i Jay Z kupili vilu od 1200 kvadratnih metara

| Design |

Nakon famoznog pojavljivanja na Met Gali 2015, Beyonce i Jay Z ponovno pune naslovne stranice, ali ovaj put časopisa koji se bave dizajnom interijera. Dok Brad Pitt i Angelina Jolie još uvijek pokušavaju prodati svoju kuću u Louisiani, slavni je par kupio vilu renoviranu 2000. godine, nekada prezbiterijansku crkvu iz 1925 godine koja je služila i kao baletna škola, u Garden Districtu u New Orleansu za vrtoglavih 2,6 milijuna dolara.

Kuća ima 1200 kvadratnih metara, visina stropova doseže i do 8 metara, a tri apartmana od 1000 kvadrata raspoređena su na tri kata. Kada govorimo u brojkama, La Casa de Castile u ulici 1527 Harmony St. ima 22 sobe uključujući sedam spavaćih soba, osam kupaonica, uzdignutu blagovaonicu, dnevni boravak koji izgleda kao da je u potkrovlju te ogromnu knjižnicu s policama od poda do stropa.

Glavna spavaća soba ima walk-in garderobu gotovo jednake veličine, a pripadajuća kupaonica ima masivnu starinsku kadu i zaseban tuš dostojan slavnom paru. Od stare je crkve zadržani su drveni pod, stupovi i neke dekoracije, a na samome krovu nalazi se vrt s posađenom travom koje služi kao dvorište s pogledom na centar grada.