Bar se sada useljava u vaš dom

| Design |

Instagram / @thedecorista

Čaše za koktele, pomična kolica i barske stolice, sve je što vam treba kako bi se priključili u ovaj novi trend uređenja doma koji će razveseliti i sve vaše goste.

Već dugo nismo vidjeli trend koji nam se svidio kao i ovaj. Pravi mali bar u vlastitom domu koji tako lijepo izgleda, a zavoljet će ga i vaši gosti.

1. Čaše
Nema potrebe za kupovinom skupih kristalnih čaša, jer sada je moguće pronaći prekrasne čaše i u low cost varijanti. Ono na što bi trebali pripaziti je da svaka čaša odgovara pojedinom piću. Nema ničeg goreg od serviranja pića prijateljima u čašama koje za to nisu namijenjene. Također, kako bi doživljaj bio potpun kupiti i ukrasne štapiće ili slamke, jer ćete uskoro stvarati najljepše koktele upravo u vlastitom domu.

Instagram / @fermliving

2. Pomična kolica
Pomična barska kolica jedan su od najljepših ukrasno/korisnih premeta koji vladaju društvenim mrežama i krajnje je vrijeme da dogurate svoju varijantu u dom. Ne samo da izgledaju super elegantno, već se i savršeno prilagođavaju svakom prostoru. Ako ne želite izdvojiti veću količinu novca, budite sam svoj majstor te pobojajte kolica u zlatnu boju i dodatno ih ukrasite samoljepljivom folijom u imitaciji mramore i vjerujte, izgledat će kao milijun dolara.

Instagram / @rachel_bradshaw_70

3. Barske stolice
Ljepota zadovoljava funkciju. Barske stolice ovih dana možete pronaći u zanimljivim varijantama. Dizajneri im počinju pridavati posebnu pažnju, a glavne značajke su im tanke noge i mali naslon. Pripazite da pri odabiru barskih stolica ne pretjerate s veličinom te odaberite manje, tanje i elegantnije modele. Obožavat ćete ih, a i vaši prijatelji, jer stvaraju opuštajuću mješavinu stajanja i sjedenja koja ljudima odgovara. 

Instagram / @gubiofficial