Avangardni hotel u kojem želimo odsjesti barem jednom

| Design |

Nedavno otvoren M Social Singapore je avangardni dizajnerski hotel kojeg je stvorio Philippe Starck. Hotel se nalazi u kvartu Robertson Quay, ima 293 soba i definiran je sirovim betonom koji je uravnotežen s konceptom nematerijalnosti uporabom različitih medija poput videa i projekcija.
 
Ukrašeni Starck kreacijama, svi su zatvoreni prostori namjerno napravljeni drugačije kako biste razlikovali iskustvo svakog programa. Primjer za to je restoran koji je namjerno postavljen u posebnom dijelu hotela i jedino što ga veže uz ostatak hotela su španjolske podne pločice. "M Social je mjesto gdje svi elementi svijeta - uključujući kreativnost, humor i ljubav - dolaze zajedno u eksploziji energije koja stvara radost današnjeg i budućeg svijeta. Za mene, to je faza posvećena kreativnim ljudima", komentarao je Starck.

M Social Singapore hotel

Postoje četiri različite vrste soba na raspolaganju koje su zamišljene da nude udoban odmor i bezvremensku eleganciju. Tople boje, bogati materijali i visoki stropovi daju svestranim sobama osjećaj doma daleko od doma. Svaka opcija smještaja nudi se u različitim veličinama i različitim konfiguracijama. "The Nicer Room" otvara se prema terasi, dok je "The Bigger Room" soba napravljena kao potkrovlje u dvoetažnom stilu s terasom. 

M Social Singapore hotel