Armani odlazi u Hollywood

| Design |

Paranoja
Paranoja

Poznati talijanski modni dizajner Giorgio Armani ima novi projekt, bacio se u sasvim nove i neočekivane vode, one scenografa. Naime, po prvi puta njegova je dizajnerska kuća za uređenje doma Giorgio Armani Casa osmislila i opremila cijeli filmski set i to od namještaja do cjelokupnog uređenja interijera.

Ako se pitate kojem je to filmu pripala čast, radi se o nadolazećem trileru Roberta Luketića, "Paranoja" u kojem glavne uloge imaju Gary Oldman, Amber Heard, Harrison Ford, Liam Hemsworth i Julian McMahon.

Posebno je zanimljivo to što film izlazi kroz dva tjedna, točnije 16. kolovoza u SAD-u, a tek je sada po prvi puta u javnost dospjela informacija o ovoj zanimljivoj suradnji. Čini se kako Armaniju ne treba dodatan i silni PR koji drugi dizajneri sami svakodnevno stvaraju svojim bezbrojnim suradnjama.

Sam Armani radio je direktno s producentom David Brisbinom na setovima kao i s kostimografom Lucom Moscom u osmiljavanju za lik Jacka Goddarda kojieg glumi Harrison Ford. Za WWD Armani je povom ove suradnje izjavio "Suradnja s Davidom Brisbinom na njegovoj viziji za ovaj film omogućila mi je da predstavim Armani Casu na filmu na način da vrlo vjerodostojno i prikladno prati priču u samom flmu" i dodao "raditi s Lucom Moscom i mojim dugogodišnjim prijateljem Harrisonom Fordom kako bi osmislili kostime za zločinca takđer je bilo vrlo zabavno."

Čini se kako Armanija sve više i više vesele svi poslovi koji s modom nemaju toliko veze pa svoje modno carstvo i dalje širi novim restoranima, hotelima, a sada surađuje i na filmovima. U nastavku pogledajte trailer za ovaj film te probajte uhvatiti malo interijera za koji je zaslužan Armani.

Paranoja