8 kamina kao stvorenih za hladno blagdansko vrijeme

| Design |

Iako je zima u punom zamahu, a proljeće još mjesecima udaljeno, teško je ne sanjariti o ljetnim mjesecima provedenim na plažama i bazenima dok se odmarate na suncu. Ali ima zima i svoj poseban šarm – hladan je zrak svjež, a krajolik prekriven snijeg jedan je od najljepših prizora koje možemo doživjeti tijekom godine. No, najbolji dio zime je onaj kada se možete zajedno sa svojim najdražima okupiti oko kamina, razgovarati, družiti se, igrati igre i veseliti do kasno u noć. Još kad tome pridodamo blagdanske ukrase, božićne čizmice i kuhano vino, atmosfera je apsolutno savršena.

Pearson Design Group

Danas vam predstavljamo 8 modernih i savršeno dizajniranih kamina koji bi svaku obitelj okupio pa barem u blagdansko vrijeme. Od mramornog do čeličnog, od crnog modernog do rustikalnog i luksuznog, od onog u dnevnom boravku i sobi do onog u kuhinji – svaki je ovaj kamin poseban, no svaki s istom funkcijom – da nas grije, okuplja, veseli i zbližava.

PS. Ellen DeGeneres doista se proslavila u svijetu dizajna tijekom posljednjih nekoliko godina. Kreirajući sobe poput ove, to nije ni čudo.

Roger Davies for Architectural Digest