5 najudobnijih spavaćih soba iz kojih nikad ne biste htjeli izaći

| Design |

Ako ste obraćali pozornost na naše dizajnerske teme, onda znate da se već nekoliko tjedana bavimo jesenskim uređenjima te da smo jako uzbuđeni zbog ušuškvanja u svoje tople naslonjače i krevete u zatvorenom prostoru uz šalicu čaja. Kako ne bismo samo mi uživali u tome, predstavljamo vam 5 najudobnijih spavaćih soba koje će vam (nadamo se) biti inspiracija za redizajn vaše spavaće sobe.

Gore prikazana spavaća soba primjer je čiste elegancije - ona spaja europski starinski i jednostavan seoski sitil s kućnom atmosferom te je najprikladanija za mirna nedjeljna ujutra.

Lijevo se nalazi vizija ugodne i prozračne ljepote seoskog doma koje je idealno mjesto za uživanje u prirodnom svjetlu i okolnom krajoliku. Desno na slici, u ovoj obnovljenoj viktorijanskoj kući nalazi se spokojna minimalistička spavaćua soba u kojoj vlada povijesna elegancija i raskoša. Doručak u krevetu, molim vas.

Oštri plavi interijer determinira ovaj otmjeni dom u New Orleansu s neprijepornom toplinom i dramatičnim krevetom kojeg okružuju teške zavjese pružajući mu tako intiman i miran prostor. Spavaća soba u ovom stanu u Montreuilu u Francuskoj je hirovita te savršeno odgovara za popodneva koje bismo proveli čitajući i/ili sanjajući.