10 ideja za božićno dekoriranje malih stanova

| Design |

Ako živite u malom stanu vrijeme je da prestane očajavati, jer će mali stan, ako ga pravilno dekorirate, zasjati bolje i ljepše od onih prostranih. Donosimo vam 10 ideja uz koje će upravo vaš stan ovog Božića biti najljepše dekoriran.  

Retro atmosfera sa slovima koji svijetle
Dodaj retro glam u ambijent svoga doma sa svjetlima na zidovima uz šarene i osvijetljene poruke.

Pretvorite obično u posebno
Čak i ako imate samo prostora za nekoliko svjetala u vašem stanu, možete dodati posebnu notu jednostavnim bojanjem kabela i kartonskih slova.

Pridružite hrani svjetlost
Na božićni stol postavite lampice koje će dati posebnu i tolu atmosferu te biti bolji ukras od i najraskošnijeg buketa cvijeća.

Kartonski ukrasi
Stvorite malo zimsko selo u snijegu, a sve što vam treba je malo kreativnosti, karton i bijela dekica ili vata.

Dajte lusteru novi život
Pogledajte svoja rasvjetna tijela te uz par jednostavnih dodataka učinite ih spremnima za Božić. Svako pripazite na materijale koje stavljate kako be bi došlo do zapaljivanja.

Alternativne lampe
Božićna svjetla ne moraju samo biti sjajna. Posjetite neku od trgovina za uređenje dome te kupite najobičnije glave za žarulje, a za dozu neobičnosti kupite specijalne žarulje s nitima ili zanimljivih oblika.

Stvorite viziju kamin
Ne trebate imati pravi kamin kako bi stvorili viziju kamina. Na zid objesite lampice, a u ''rupu'' koja ostane između lampica objesite čizmice za darove.

Malo božićno drvce
U malim stanovima, mala božićna drvca su spas. Iako pokušavamo kupiti ono što veće, najčešće to završi kao katastrofalna ideja, jer kretanje po stanu postane gotovo nemoguće.

Jedan predmet kao fokus točka
U malim prostorima, samo jedan komad može promijeniti cijelu atmosferu te biti upečatljiviju od velike količine ukrasa.