Zašto ovaj poznati Instagram model odustaje od društvenih medija?

| Lifestyle |

Zašto ovaj Instagram model odustaje od društvenih mreža?
Zašto ovaj Instagram model odustaje od društvenih mreža?

 U modnom svijetu, mnogim ljudima su društveni mediji postali drugi život: postoji pravi život, onaj koji vode s obitelji i prijateljima; i onaj koji vode na društvenim medijima. Koliko pratitelja imate na Instagramu? Koliko lajkova ste skupili na svojoj zadnjoj slici? A komentara?

Ne samo da su društveni mediji dio modne stvarnosti - već su značajnim dijelom postali dijelom cijele modne industrije. Ali jedan Instagram model, 18-godišnja Australka Essena O'Neill, odlučila je ostaviti svoj unosan život kao zvijezde popularne društvene mreže - a time i cijelu karijeru koja se vrtjela oko više od pola milijuna pratitelja, samo na Instagramu.

Essena je s velikom strašću odlučila prenijeti poruku ostalim članovima svoje generacije: da ne definiraju i ne mjere svoj osjećaj samopouzdanja brojem lajkova, pratitelja i ostalih feedbackova koje dobivaju preko društvenih mreža.

Moramo priznati, djevojka ima jako dobru poantu govoreći o životu koji se vrti oko društvenih mreža i opsesija koje nam stvara. Bili svijet zaista bio bolje, ljepše mjesto kad bi se ljudi barem na minutu odmaknuli od svojih telefona? 

Why I REALLY am quitting social media | The Truth.