Gigi Hadid zagrijala stranice Sports Illustrateda do maksimuma

| Lifestyle |

Gigi Hadid za Sports Illustrated

 Topmodel Gigi Hadid (20) već je tri puta zasjala na stranicama Sports Illustrateda i postala prava zvijezda njihovih izdanja. Ovoga puta, na predivnom Tahitiju, Gigi je zagrijala njihove stranice u mini bikinijima te pravom ljetnom beachy izdanju. Pozirajući na pijesku i vodi, plava ljepotica pokazala je svoj predivni brončani ten, a rezultat je nevjerojatno seksi...

Ako ste mislili da ne može bolje od fotografija, razmislite ponovno. Video koji je zabilježio Gigi na snimanju Sports Illustrated Swimsuit izdanja, nova je dimenzija seksepila. Gigi je u videu podijelila svoja iskustva i osjećaje oko snimanja kampanje već treću uzastopnu godinu. "To je jedan posao i putovanje kojem se uvijek radujem. Ne samo zbog ljudi s kojima radim na snimanju, nego i zato što je uvijek zabavno vidjeti na kakvu novu avanturu će me povesti Sports Illustrated”, kaže Gigi. 

Gigi Hadid Uncovered Swimsuit 2016

Gigi je također otkrila nešto o glazbi na setu: "Kada snimam, glazba mi je jako važna u procesu. Mislim da je jako važno pronaći dobar soundtrack jer može promijeniti kompletnu energiju na setu."