Video koji prikazuje Splićane kao najsretnije i najveselije ljude na svijetu

| Lifestyle |

Splitska verzija spota Happy
Splitska verzija spota Happy

Nedavno smo u emisiji Provjereno NoveTV imali priliku gledati prilog o četvero entuzijasta iz Splita koji su odlučili natjerati svoj grad i Splićane da zaplešu uz ritmove globalno trenutno najpopularnije pjesme na svijetu - Happy američkog pjevača Pharella Williamsa koja je ove godine bila i nominirana za filmsku nagradu Oscar.

Zadnjih par tjedana, spot za Pharrellov globalni hit kopiralo je skoro 400 gradova diljem svijeta, a tome su se pridružili i neki gradovi u Hrvatskoj pa su prvo na glavnim trgovima zaplesali Čakovec, Varaždin i Dubrovnik, zatim se svemu pridružio i Split, a danas će se u 11:05 zaplesati i na glavnom zagrebačkom trgu.  

No čini nam se kako je sve plesove i sve video spote, nadmašio onaj splitskog kvarteta - Brune Bilonića, Barabe Sandra, Igora Novaka i Damire Kalajžić koji su snimili Splićane od 9 do 99 godina u plesnom zanosu. Video koji je jučer čim je objavljen postao instant hit sigurno će dospjeti i u svjetske medije, a kako to plešu Splićani koji su kako se čini u ovom spotu - najsretniji ljudi na svijetu, pogledajte u videu u nastavku.

"Krenuli smo s ovim projektom jer smo željeli bar malo razbiti depresiju koja je počela vladati među ljudima. Zato se nadamo da će vam video bar malo izmamiti smajl na lice i da ćete shvatiti da se sa malim stvarima i dobrom voljom može učiniti dan, a bome i život ljepšim! Veliko hvala svima koji su bili dio ovog projekta i koji su zaplesali sa nama. Budite i dalje veseli, nasmijani i pozitivni! Neka dijete u vama nikad ne prestane plesati! To vrijedi za sve vas", poručili su autori za portal DalmacijaNews.

Splitska verzija pjesme Happy