Victoria's Secret Anđelice prepjevale hit "Shake It Off"

| Lifestyle |

Victoria's Secret Anđelice prepjevale hit "Shake It Off"
Taylor Swift i Karlie Kloss

Taylor Swift je zasigurno Anđelica u duši; Već je dvije godine pozvana da nastupa na poznatoj showu donjeg rublja, manekenke je obožavaju, a istovremeno i sama izgleda poput modela. Na kraju, ne čudi da su upravo njenu hit pjesmu "Shake It Off" Victoria's Secret manekenke prepjevale povodom ovogodišnjeg showa u Londonu.

Ako niste znali, svake godine Anđelice prepjevaju jednu pjesmu od jednog od izvođača koji te godine nastupa na poznatoj reviji. "Shake It Off" je zarazna pjesma koja uzvraća udarac "hejterima" što je svakako tematika bliska i manekenkama koje se svaki dan susreću s negativnim komentarima oko izgleda ili debljine. U spotu se pojavljuju Karlie Kloss, najbolja prijateljica Taylor Swift, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Adriana Lima i Behati Prinsloo. Iako Karlie i Lily znaju sve riječi, ostale manekenke češće samo plešu nego pjevaju, no simpatično ih je za gledati.

P.S. Jeste li primijetili čak dva Balmain komada iz kolekcije za proljeće/ljeto 2015. u spotu? Mi jesmo. Pogledajte ga u nastavku.

Victoria's Secret Angels - Shake It Off