Važnost detoksikacije tijela od teških metala

| Lifestyle |

Selfie u crvenom Valerije Đurđević
Selfie u crvenom Valerije Đurđević

U današnjem videu kojeg je Valerija snimila ranije, dijeli iskustvo i informacije o tome koliko je dugo potrebno biti na čišćenju od teških metala. Naime, u knjizi "Medicinski Medij" predloženo je 5 ključnih namirnica koje izvlače živu i teške metale iz tijela, međutim nigdje nije specificirano vremensko razdoblje, stoga je upravo to pitanje tema današnjeg videa.

Wall.hr je u suradnji s našom kolumnisticom Valerijom Đurđević odlučio podržati njen novi projekt Put srca. Valerija Đurđević, po struci diplomirana ekonomistica, smjer organizacija i management, vlasnica je tvrtke Crveni ruž, napisala je 2 uspješna romana, piše tekstove za pjesme raznih izvođača, a novim projektom Put srca na svom You Tube kanalu, odlučila je pokrenuti motivacijsku platformu. Naime, Valerija je nedavno prirodnim putem, slušajući svoju intuiciju, uspjela izlječiti hipotireozu, a u procesu traganja uzroka, došla je do otkrića koje joj je promjenilo život i unaprijedilo zdravlje. Isto sada želi dijeliti s čitateljima na Wall.hr-u te pratiteljima na svom You Tube kanalu.

Evo što je Valerija o tome doznala istražujući online, ali i među zajednicom ljudi koji su na protokolu prema knjizi "Medicinski Medij".

Koliko dugo biti na detoxu od teških metala?