Što vas čeka ovo ljeto u Noi na Zrću?

| Travel |

Predstavljanje ljetnog programa Noa beach cluba u Zagrebu na špici

Ovaj vikend je na zagrebačkoj špici jedan od najpopularnijih klubova na Jadranu, Noa beach club predstavio svoj novi vizualni identitet koji mu definitivno donosi i status najljepšeg kluba na Jadranu. Noa je najavila spektakularni karneval Circus Maximus, koji započinje 6.8. i na Zrće nam dovodi svjetske poznate DJ zvijezde, kao što su Calvin Harris i SuperMartXe.

Predstavljanje se održalo u samom srcu grada, u Preobraženskoj ulici, na terasi kafića Supercaffe. Tom prigodom, Preobraženska se zaista preobrazila, uz atraktivni 3D performance te nastup globalnog teškaša DJ scene, Brune from Ibiza.

U Bruninom nastupu uživale su mnoge osobe iz javnog života, kao što Mario Petreković, Korana Gvozdić, Janko Popović Volarić, Ogi Antunac, Ivica Propadalo, Zana Marjanović i Emir Kapetanović, David Vurdelja/Baby Dooks te Hrvoje Šalković, NOA-in voditelj odnosa s javnošću

Inače, NOA ponosno ulazi u svoju treću sezonu, ljeto u kojem će definitivno potvrditi status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali. Već 2. srpnja kreću gostovanja poznatih DJ koji će se svakodnevno zagrijavati i dovoditi do plesnog delirija party publiku sve do 15.8. Tako će nas osim rezidenta Don Toma, AldoMorroa, Luce Montechhia i Monya na Zrću tijekom vrućeg ljeta i popodnevnih i večernjih partija zabavljati i DJ-evi Tom Novy, Nice7, Joris Voorn, Fady Ferraye i Gramophonedzie iz Beograda.

Do najave za neki super ekstra party spektakl koji vas čeka na Noi uživajte u kadrovima od prošle sezone i maštajte o tome kako ćete se teleportirati iz ovog kišnog vremena.

Noa beach club 2012