Prvi Nobu hotel otvara se u Las Vegasu

| Travel |

Nobu hotel, Las Vegas

Donosimo vijest vikenda za sve fanove najpoznatijeg japanskog restorana na svijet u – Nobua. Restoran koji je svoja vrata otvorio u njujorškoj Tribeci davne 1994. godine vrlo brzo postao je sinonim za kvalitetu i celebrity klijentelu. Od tada se proširiona  22 lokacije diljem svijeta, okitio se  Michelinovim zvjezdicama i upravo otvara svoj prvi hotel u blještavom Las Vegasu. Svečano otvaranje biti će u ponedjeljak, 4. veljače.

Poznati chef Nobu Matsuhisa sa partnerima Robertom DeNirom i Meirom Teperom odlučio je stvoriti boutique hotel unutar mega hotela. Mega hotel u ovom je slučaju slavni Ceasars Palace, a gostima je na raspolaganju 118 soba i 18 luksuznih apartmana od 100 do 325 kvadrata. Ukoliko odsjedate u jednoj od njihovih soba uvijek ćete imati prioritet u Nobu restoranu, 24-satnu poslugu u sobu, ulaz u Qua fitness centar i PURE noćni klub  te privatan pristup “Garden of the Gods” bazenu.

Slavni David Rockwell koji je dizajnirao i originalni Nobu restoran u Vegasu te nedavno otvoren Hard Rock hotel, angažiran je za uređenje interijera koje odiše japanskim minimalizmom i toplinom koju privatan prostor mora posjedovati. Rockwell je koristio kaligrafiju i origami kako bi što bolje dočarao japansku tradiciju. Nobu grupa ne planira stati na investiciji vrijednoj 30 milijuna dolara. U 2013. u planu su hoteli u Riyadhu u Saudijskoj Arabiji te London i Bahrain u bliskoj budućnosti. 

Nobu Ceasars Palace, Las Vegas