Od najvišeg roller coastera na svijetu zaboljet će vas glava

| Travel |

Od najvišeg roller coastera na svijetu zaboljet će vas glava!
The Skyscraper

Upozoravamo: Ako niste fan ludih vožnji u lunaparku, ovo svakako nije atrakcija za vas! "The Skyscraper" novi je roller coaster i ujedno je najviši na svijetu.

The Skyscraper vas diže cca. 175 metara u zrak, a zatim vas nemilosrdno pušta dolje uz mnogo okreta i preokreta koji čak i samim gledanjem snimke oznoje dlanove. Michael Kitchen, predsjednik US Thrill Ridesa, najavljuje kako je ovo ne samo najviši roller coaster na svijetu, već je i jedini koji pruža toliko otkačeno iskustvo; "Skyscraper ne samo da vas penje više nego inače, već vam pruža i uzbuđenje za uzbuđenjem. Naime, ova vožnja nema točku usporavanja do stajanja - ona vas 4 minute vreti do iznemoglosti!". Kao dodatak, postojat će platforme na određenim visinama s kojima ćete moći iz prve ruke promatrati koliko brzo i visoko se ova vožnja penje, ili se jednostavno smijati vašim frendovima usred pokojeg okretanja.

Ova luda vožnja službeno će u "promet" doći 2017. u Skyplexu Orlando u SAD-u, a do tada pogledajte na videu kakvo iskustvo će pružati.

The Skyscraper