Odlična promocije Hrvatske, Dubrovnika i Splita

| Travel |

Games of thrones
Dubrovnik/Kraljev Grudobran

Za manje od pet dana, točnije 13. travnja svi će ljubitelji popularne serije "Igra prijestolja" konačno doći na svoje. Naime nakon deset mjeseci kreće nova, 5.sezona serije koja je zaludila cijeli svijet, a koje je prema Imdb-u najbolje ocijenjena televizijska serija svih vremena. Gotovo je svima poznato, pa čak i onima koji nisu pogledali ni jednu epizodu serije, da se ona snima većim djelom snima u Dubrovniku koji je u seriji predstavljen kao Kraljev Grudobran.

Games of thrones
Dubrovnik/Kraljev Grudobran

Upravo je povodom odbrojavanja  tih nekoliko preostalih dana do premijere nove sezone,  kanal HBO Adria na svom Facebook profilu objavio odličan video koji promovira Hrvatsku, Dubrovnik, Split i naše prirodne, povijesne i arhitektonske ljepote.

Zanimljivi video koji je je odlična promocija za Hrvatsku donosi kadrove snimanja serije te izjave glavnih glumaca  o lokacijama u Hrvatskoj na kojima su snimali. Između ostalog, hvale naš lijepi Dubrovnik, Split, Klis, ali i ljude. S obzirom na globalnu popularnost serije i sada već kultni status, Hrvatska je još jednom pokazala da turistima, ali filmskim producentskim kućama ima itekako što za pružiti.

Ekipa Igre prijestolja o Hrvatskoj