Magičan svijet Disney Worlda

| Travel |

Disneyev Golden Oak

Kada govorimo o Disneyu, prvo što nam padne na pamet je bajkoviti dvorac i svi magični likovi iz Disneyevih bajki. Ipak, ovo prevenstveno poslovno carstvo ima za ponuditi još puno puno toga.

Walt Disney World u pravom smislu riječi je svijet kojem gotovo da nema kraja. Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom, Blizzard Beach, Typhoon Lagoon, DisneyQuest i ESPN Široki svijet sporta parkovi su koje ne možete obići ni da ste tamo tjednima. Izbor hotela je također neiscrpan, no ono što je nama zapelo za oko je Disneyevo Golden Oak naselje. Zlatni hrast privatno je i zatvoreno naselje u kojem po prvi put možete investirati u nekretnine i živjeti na Disneyevom tlu. Naravno, cjelokupno naselje na ekskluzivnom je nivou i nudi vrhunsku uslugu koja uključuje privatnog batlera koji se brine o čemu god želite, VIP ulaz i parking u sve parkove, besplatan prijevoz po cijelom Disney Worldu i još mnoštvo toga.

Za sada je prodano tek desetak nekretnina, a kad se kompletno izgradi, Golden Oak brojit će čak 450 kuća. Također, u naselju se otvara i najnoviji Four Season hotel pa će vlasnici kuća imati i ekskluzivan pristup svim aktivnostima u hotelu. Pravi mali magični svijet, zar ne? Kako izgleda uživo, pogledajte u videu i galeriji.  

Disneyevo Golden Oak naselje