Hotel u morskim dubinama

| Travel |

Poseidon Undersea Resort

Dosadili su vam sterilni, luksuzni hoteli diljem svijeta? Više vas ne facinira zlato, plaže, najfinije posteljine, pogled? Ako ste došli do te faze, trebate se popeti stepenicu više. Ili u ovom slučaju, zaroniti dublje. Poseidon Undersea Resort prvo je podvodno odmaralište napravljeno na atraktivnom Fijiju. Projekt je osmislio predsjednik U.S. Submarines, Inc.- a Bruce Jones, a nalazi se 12 metara ispod površine mora.

24 apartmana od 51-og kvadrata i jedan luksuzni apartman stvoreni su na umjetno izgrađenom Mystery Islandu, a imaju nevjerojatan pogled na morski svijet. Do njih se dolazi isključivo liftom, a i iz sobe direktno možete uživati u jedinstvenom tropskom iskustvu - nevjerojatnom pogledu u plavetnilo.

Osim morskog doživljaja, na raspolaganju su vam 6 restorana, 7 barova, sportski centar, knjižnica, kazalište, konferencijske dvorane, fitness centar pa čak i kapelica za vjenčanja. Ako vam ni to nije dovoljno, možete se provozati impozantnom Triton podmornicom ili pak s ekipom roniti tropskom lagunom u podmornici za 16 ljudi. Ovo ekskluzivno iskustvo će vas koštati 30.000 dolara za tjedan dana, ali nije vam često ocean igralište, zar ne? 

Poseidon Undersea Resort