Tko je sve došao podržati Kristinu Bradač i njene torbe?

| Lifestyle |

Kristina Bradač

Sinoć je u galeriji Velvet  predstavljena prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač. Kolekciju među prvima su pogledale brojne osobe društvenog života poput: Severine Vučković, Sanje Duggan, Ive Jerković, Branke Krstulović, Milane Vlaović, Ive Balaban, Anite Dujić, Iris Androšević Pinjuh, Martine Podgorski i brojnih drugih. Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, iskorak u dizajnersku sferu Kristine Bradač logičan je slijed njenog  promišljanja i iskustva koje je stjecala u modnim krugovima stoga ni ne čudi ova modna priča u kojoj je Kristina u ulozi dizajnerice.

Kristina Bradač i Branka Bebić
Kristina Bradač i Branka Bebić

Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene. Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone. Dizajn njenih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.

Kristina Bradač i Severina
Kristina Bradač i Severina

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100%kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda. Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, a uskoro i u Splitu i Rijeci.

Iva Balaban
Iva Balaban