Revolucionarno: IKEA predstavila sasvim novi modularni kuhinjski sistem!

| Tech |

Čini se kako su kraljevski bogovi kućanske opreme uslišili naše želje za novim, sjajnim kuhinjama u 2015. godini! 2. veljače, IKEA će lansirati potpuno novi modularni kuhinjski sistem - SEKTION, kao savršenu nadopunu svojem dizajnerskom asortimanu!

IKEA
IKEA

A zašto su ovo velike i važne novosti za nas? Zato što nam novi sistem novi još više mogućnosti slaganja i ima veći organizacijski potencijal od prethodnog modularnog kuhinjskog sistema, AKURUMA.

Ovaj sistem top kvalitete od sada nudi organizaciju unutar ladica i ormarića (napokon možete reći zbogom neurednim ladicama u kojima se ni sami ne snalazite), ugrađeno osvjetljenje poput LED lampi nad policama i u ormarima te tako zvane "ladice unutar ladica" koje će vam osigurati još više mjesta i elegantnih rješenja za skladištenje. Ostali dizajnerski dodaci poput okvira, vratnica i drška potpuno su redizajnirani i osvježeni.

U nastavku pogledajte što nam je IKEA do sad predstavila o novom kuhinjskom sistemu te kako božanstveno izgledaju nove kuhinje (i svakako označite 2. veljače na svojim kalendarima!).

IKEA
IKEA